Лука Гвадањино

Таг
2Вести

ГВАДАЊИНО ЌЕ СНИМА ФИЛМ СПОРЕД АЛБУМОТ НА БОБ ДИЛАН, „КРВ НА ПЕСНИТЕ“

ТИЛДА СВИНТОН ПРИЗНА ДЕКА ИГРА И 82-ГОДИШЕН МАЖ ВО „СУСПИРИЈА“