ЛУКА РОМЕРО НА 15 ГОДИНИ СТАНА НАЈМЛАДИОТ ДЕБИТАНТ ВО НАЈСИЛНИТЕ ЕВРОПСКИ ФУДБАЛСКИ ЛИГИ