Лунарна нова година

Таг
3Вести

МИЛИОНИ ЛУЃЕ ЈА СЛАВАТ ЛУНАРНАТА НОВА ГОДИНА, ПРИСТИГНА ГОДИНАТА НА ТИГАРОТ

КИНЕСКИ РЕЗЕРВАТ ПРЕТСТАВИ ДЕСЕТ НОВОРОДЕНИ ПАНДИ ВО ЧЕСТ НА ЛУНАРНАТА НОВА ГОДИНА