МОДНИТЕ КУЌИ ГИ ОТВОРИЈА ВРАТИТЕ ЗА ДА ГО ПРЕТСТАВАТ ПРОЦЕСОТ НА ШИЕЊЕ НА ЛУКСУЗНИ ФУСТАНИ