мачор

Таг
3Вести

МАЧОРОТ ЛЕРИ ЌЕ ГО ПРЕЧЕКА ШЕСТИОТ БРИТАНСКИ ПРЕМИЕР НА УЛИЦАТА ДАУНИНГ, НО ПРВ ЛАБУРИСТ

МАЧОРОТ ЛЕРИ ГО ПРЕЧЕКА ЧЕТВРТИОТ БРИТАНСКИ ПРЕМИЕР ВО УЛИЦАТА ДАУНИНГ

МАЧОРОТ ЛЕРИ ПРОСЛАВУВА 10 ГОДИНИ СТАЖ ВО РЕЗИДЕНЦИЈАТА НА БРИТАНСКИОТ ПРЕМИЕР