АМЕРИКАНСКИОТ ПЕЈАЧ И СИН НА МАДИ ВОТЕРС, МАД МОРГАНФИЛД, ЌЕ НАСТАПИ НА 4. КОТОН БЛУЗ ФЕСТИВАЛ