Маја Хок

Таг
2Вести

БУКВАЛНО СНИМАМЕ ОСУМ ФИЛМА, ВЕЛИ АКТЕРКАТА МАЈА ХОК ЗА ОДОЛЖУВАЊЕТО НА НОВАТА СЕЗОНА НА „ЧУДНИ НЕШТА“

ТАРАНТИНО ЈА ЗЕМА ЌЕРКАТА НА УМА ТУРМАН ВО НОВИОТ ФИЛМ