ФОТОГРАФКАТА ЈАНЕВСКА-ИЛИЕВА И УМЕТНИКОТ ЖЕРНОВСКИ СЕ СПОИЈА ВО ИЗЛОЖБАТА „ПРИВАТНИ ДЕМОНИ“