ТРЕТАТА СЕЗОНА НА „БЕЛИОТ ЛОТУС“ ЌЕ СЕ СНИМА ВО ТАЈЛАНД И ЌЕ БИДЕ ПООТКАЧЕНА И ПОДОЛГА, ВЕЛИ АВТОРОТ МАЈК ВАЈТ