Мајкл Даглас

Таг
3Вести

КИРК ДАГЛАС НАПОЛНИ 103 ГОДИНИ И ГО ЗАМОЛИ СИНОТ МАЈКЛ ВЕЌЕ ДА НЕ МУ ПРАВИ ЗАБАВИ

„ЗОШТО ИМ ТРЕБАШЕ ТОЛКУ ВРЕМЕ?“- МАЈКЛ ДАГЛАС ДОБИ ЅВЕЗДА ВО ХОЛИВУД ПО 50 ГОДИНИ КАРИЕРА

МАЈКЛ ДАГЛАС КОНЕЧНО ЌЕ ДОБИЕ ЅВЕЗДА НА ПАТЕКАТА НА СЛАВНИТЕ ПО 50 ГОДИНИ КАРИЕРА