Мајкл Џордан

Таг
7Вести

ДЕТСКА ОРГАНИЗАЦИЈА ДОБИ 10 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ОД МАЈКЛ ЏОРДАН ЗА НЕГОВИОТ 60. РОДЕНДЕН

ДРЕС НА ЏОРДАН СЕ ПРОДАДЕ ЗА 10,1 МИЛИОН ДОЛАРИ И СТАНА НАЈСКАПИОТ СПОРТСКИ ПРЕДМЕТ ВО ИСТОРИЈАТА

ПАТИКИ НА МАЈКЛ ЏОРДАН ПРОДАДЕНИ ЗА РЕКОРДНИ 1,47 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ЏОРДАН ДОНИРА 100 МИЛИОНИ ДОЛАРИ ЗА БОРБАТА ПРОТИВ РАСИЗМОТ ВО САД

ПАТИКИ НА ЏОРДАН ПРОДАДЕНИ ЗА РЕКОРДНИ 560.000 ДОЛАРИ

„ПОСЛЕДНИОТ ТАНЦ“ – МАЈКЛ ЏОРДАН ПРИВЛЕКУВА РЕКОРДНА ГЛЕДАНОСТ И 20 ГОДИНИ ОТКАКО ЗАВРШИ ЕРАТА НА ЧИКАГО

ЧУВАЈ ЈА ЏИЏИ, А ЈАС ГИ ИМАМ НАТИ, БИБИ И КОКО, КАЖА СОПРУГАТА НА КОБИ БРАЈАНТ НА КОМЕМОРАЦИЈАТА ВО ЛОС АНЏЕЛЕС