мајмуни

Таг
3Вести

ВО ОТСУСТВО НА ПОСЕТИТЕЛИ, МАЈМУНИТЕ ОД ЗООЛОШКИТЕ ГРАДИНИ ВО ЧЕШКА ПОЧНАА ДА СЕ ГЛЕДААТ ПРЕКУ ЗУМ

И ГОЛЕМИТЕ МАЈМУНИ СТАВЕНИ ВО КАРАНТИН НИЗ СВЕТОТ ПОРАДИ КОРОНАВИРУСОТ

ВО КИНА КЛОНИРАНИ ДВА МАЈМУНА ЗА НОВИ МЕДИЦИНСКИ ИСТРАЖУВАЊА