Мајски оперски вечери

Таг
16Вести

СЛОВЕНЕЧКАТА КАМЕРНА ОПЕРА „СВАДБА“ УТРЕ НА МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

„ТОСКА“ НА МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ СО ПРИМАДОНАТА ВЕСНА ЃИНОВСКА-ИЛКОВА

„ЗАСПАНАТА УБАВИЦА“ СО ПРВЕНЦИ ОД СОФИСКИОТ БАЛЕТ НА МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

„ТРУБАДУР“ НА ИВАН ПОПОВСКИ ГИ ОТВОРА 52. МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

РАСПРОДАДЕНА „АИДА“ ЗА КРАЈ НА 51. МАЈСКИ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

РУСИНКАТА РОМАНКО КАКО АИДА ЗА КРАЈ НА МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

„ТРАВИЈАТА“ СО САЊА КЕРКЕЗ И БЛАГОЈ НАЦОСКИ НА МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ

ОПЕРАTA „БОЕМИ“ ВЕЧЕРВА СО СОЛИСТИ ОД БУГАРИЈА

„РИГОЛЕТО“ НА МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ СО СОЛИСТИ ОД ИТАЛИЈА

„ЛУЧИЈА ОД ЛАМЕРМУР“ И ИЗЛОЖБА ЗА АНА ЛИПША-ТОФОВИЌ ДЕНЕСКА НА МАЈСКИТЕ ОПЕРСКИ ВЕЧЕРИ