Македокс

Таг
19Вести

МАКЕДОКС ВО ПОТРАГА ПО НОВА ГЕНЕРАЦИЈА НА МЛАДИ ДОКУМЕНТАРИСТИ

„РЕНТГЕНСКА СНИМКА НА ЕДНО СЕМЕЈСТВО“ НА ХОСРОВАНИС ПОБЕДИ НА 12. МАКЕДОКС

БРИТАНСКО-МАКЕДОНСКИОТ ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА САВА ПРЕМИЕРНО ВЕЧЕРВА НА МАКЕДОКС

12. МАКЕДОКС ПОЧНУВА СО ГЕРМАНСКИОТ ДОКУМЕНТАРЕЦ „ЛУЃЕТО ОД ГАРАЖИТЕ“

„ЕПИЦЕНТАР“ НА АВСТРИЕЦОТ ЗАУПЕР ЈА ОСВОИ ГЛАВНАТА НАГРАДА „КРОМИД“ НА 11. МАКЕДОКС

„ПРОФЕСОРОТ“ НА ЈОРДАН ДУКОВ ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО НА МАКЕДОКС

НА МАКЕДОКС ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРА НА „СИТЕ ЌЕ УМРЕМЕ“ ОД САШКО ПОТЕР МИЦЕВСКИ

ХОЛАНДИЈА ОД ВЕЧЕРВА Е ЗЕМЈА ВО ФОКУС НА 11. ИЗДАНИЕ НА МАКЕДОКС

МАКЕДОКС СЕ ОТВОРИ СО ТИШИНА ВО КУРШУМЛИ АН, ФИЛМСКАТА ПРОГРАМА ПОЧНУВА ВЕЧЕРВА ВО МКЦ И КИНОТЕКА И ОНЛАЈН

11. МАКЕДОКС НАЈАВЕН ЗА АВГУСТ, ЗВУКОТ ЌЕ БИДЕ ВО ФОКУС