„Македонисимо“

Таг
14Вести

ТРПЧЕСКИ ЌЕ ГО ИЗВЕДЕ „МАКЕДОНИСИМО“ ВО РОДНОТО СЕЛО НА МАЈКА МУ, СЕКИРНИК

СИМОН ТРПЧЕСКИ ДОАЃА НА Д ФЕСТИВАЛ СО ПРОЕКТОТ „МАКЕДОНИСИМО“

ВИЕНА СО СТОЕЧКИ ОВАЦИИ И ДВА БИСА ГИ НАГРАДИ ТРПЧЕСКИ И ПРИЈАТЕЛИТЕ ЗА ИЗВЕДБАТА НА „МАКЕДОНИСИМО“

„МАКЕДОНИСИМО“ НА ТРПЧЕСКИ УТРЕ ЌЕ ИМА ПРЕМИЕРА ВО ОРКЕСТАРСКА ВЕРЗИЈА ВО ВИЕНА

ТРПЧЕСКИ ГО НАПОЛНИ ШТИПСКИОТ ПЛОШТАД ЗА ИЗВЕДБАТА НА „МАКЕДОНИСИМО“

ТРПЧЕСКИ ИМ ПОДАРИ НЕЗАБОРАВНА ВЕЧЕР НА СКОПЈАНИ СО ПРЕМИЕРАТА НА „МАКЕДОНИСИМО“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

ТРПЧЕСКИ ГО ПРОМОВИРА „МАКЕДОНИСИМО“ ПРЕД МАКЕДОНСКАТА ПУБЛИКА СО БЕСПЛАТЕН КОНЦЕРТ ПРЕД НОБ

ТРПЧЕСКИ ВО РОДНОТО СЕЛО НА ТАТКО МУ ЗА МАКЕДОНСКА ПРЕТПРЕМИЕРА НА „МАКЕДОНИСИМО“

СИМОН ТРПЧЕСКИ И ПРИЈАТЕЛИТЕ СО КОНЦЕРТ ВО ФИЛХАРМОНИЈА НА 24 НОЕМВРИ

ПО ТРИ ГОДИНИ ИЗВЕДУВАЊЕ ВО ЖИВО, ТРПЧЕСКИ И ПРИЈАТЕЛИТЕ ГО ИЗДАДОА АЛБУМОТ „МАКЕДОНИСИМО“