ЅИРКАЊЕТО ВО ТУЃИТЕ ЖИВОТИ ИМА СМИСЛА САМО ВО ТЕАТАРОТ – САШКО КОЦЕВ ГО ЧЕСТИТА СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТЕАТАРЏИИТЕ