Македонски народен театар

Таг
7Вести

КОМЕДИЈАТА „ПРЕМИЕРОТ“ ОД ОГНЕН НЕДЕЛКОВСКИ ЌЕ ИГРА НА МАЛАТА СЦЕНА ВО МНТ

ПРЕМИЕРА НА ПРЕТСТАВАТА „ПОТКРОВЈЕ“ ОД АЛЕКСАНДАР ИВАНОВСКИ ВО МНТ

СТЕНДАПОТ ВО МНТ Е МОЕ ВИДУВАЊЕ НА НЕШТАТА ШТО НИ СЕ СЛУЧУВААТ, А НЕ СМЕ НИ СВЕСНИ ЗА НИВ, ВЕЛИ АКТЕРОТ САШКО КОЦЕВ

МНТ СО ПРЕТСТАВАТА НА НИНА НИКОЛИЌ, „НАРОДЕН НЕПРИЈАТЕЛ“, НА ФЕСТИВАЛ ВО ИТАЛИЈА

ОД ТЕКСТ ДО РЕПЛИКА – ИЗЛОЖБА ЗА ПАТОТ НА ПРЕТСТАВАТА ЗА 74. РОДЕНДЕН НА МНТ

ОТКАЖАНИ ПРЕТСТАВИ И КОНЦЕРТИ ПОРАДИ ДЕНОВИ НА ЖАЛОСТ ПО ТЕШКАТА СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА