МАКЕДОНСКИТЕ ПОП-ПЕЈАЧИ ОД ДЕВЕДЕСЕТТИТЕ СО ЗАЕДНИЧКИ, БЕСПЛАТЕН КОНЦЕРТ НА 30 НОЕМВРИ ВО САЛАТА „ЈАНЕ САНДАНСКИ“