Мал формат

Таг
2Вести

40 УМЕТНИЦИ СО 55 ДЕЛА ВО МАЛ ФОРМАТ НА ВЕЧЕРАШНАТА ИЗЛОЖБА НА ДЛУМ

33 УМЕТНИЦИ ОД ДЛУМ СЕ ИНСПИРИРАА ОД ПРИРОДАТА ЗА ИЗЛОЖБАТА „МАЛ ФОРМАТ“