Малала Јусафзаи

Таг
2Вести

НОБЕЛОВКАТА МАЛАЛА ДИПЛОМИРАШЕ НА ОКСФОРД ОСУМ ГОДИНИ ОТКАКО БЕШЕ ЗАСТРЕЛАНА ВО ГЛАВА