Манчестер сити

Таг
3Вести

НОРВЕШКАТА МАШИНА ЗА ГОЛОВИ ЕРЛИНГ ХОЛАНД ДОЈДЕ ВО МАНЧЕСТЕР СИТИ 22 ГОДИНИ ПО ТАТКО МУ

ГВАРДИОЛА ПОТРОШИЛ НАД ПОЛА МИЛИЈАРДА ДОЛАРИ НА ОДБРАНБЕНИ ИГРАЧИ ЗА ЧЕТИРИ ГОДИНИ ВО МАНЧЕСТЕР СИТИ

ДАВИД СИЛВА НА 35 ГОДИНИ ЌЕ ДОБИЕ СТАТУА ПРЕД СТАДИОНОТ НА МАНЧЕСТЕР СИТИ