Мандолински оркестар

Таг
2Вести

СО СТАРА БАТЕРИЈА МЕСТО БИЛЕТ ЌЕ СЕ ВЛЕГУВА НА КОНЦЕРТОТ НА СКОПСКИОТ МАНДОЛИНСКИ ОРКЕСТАР ВО БИТОЛА

ДОНЕСЕТЕ ИСТРОШЕНА БАТЕРИЈА МЕСТО БИЛЕТ, ВЕЛИ ДИРИГЕНТОТ ЕРХАН ШУКРИ ЗА КОНЦЕРТОТ НА МАНДОЛИНСКИОТ ОРКЕСТАР ВО ВТОРНИК