ТРАМП ДОБИ ДОЗВОЛА ОД ЛОКАЛНИТЕ ВЛАСТИ ДА ЖИВЕЕ ВО СВОЈОТ КЛУБ МАР-А-ЛАГО ВО ФЛОРИДА