ВЕЛЕС НАПРАВИ ИЗЛОЖБА ЗА МАРАТОНЕЦОТ МЕМО СУЛЕЈМАНОВ, ЗА КОГО НА ТРКА ВО БЕЛГРАД МИСЛЕЛЕ ДЕКА Е ОД АФРИКА