Маргарет Тачер

Таг
2Вести

ЏИЛИЈАН АНДЕРСОН СО ДВА ВОКАЛНИ ТРЕНЕРА ГО ВЕЖБАЛА ГЛАСОТ НА ТАЧЕР ЗА „КРУНА“

ЏИЛИЈАН АНДЕРСОН КАКО МАРГАРЕТ ТАЧЕР ВО „КРУНА“