Марија Антоанета

Таг
3Вести

700 ЛУЃЕ СЕ ЗАБАВУВАА КАКО ЛУЈ 14 И МАРИЈА АНТОАНЕТА ВО ВЕРСАЈ

БИСЕР НА МАРИЈА АНТОАНЕТА ПРОДАДЕН ЗА РЕКОРДНИ 36 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ГОЛЕМА КОЛЕКЦИЈА ДИЈАМАНТИ И БИСЕРИ НА МАРИЈА АНТОАНЕТА ОДИ НА ПРОДАЖБА