Марија Бакалова

Таг
3Вести

ОСКАРИ 2021 – ОСМА ШАНСА ЗА ТРИУМФ ЗА ГЛЕН КЛОУЗ, ПРВА НОМИНАЦИЈА ЗА БУГАРИЈА

АУДИЦИЈАТА ЗА „БОРАТ 2“ БЕШЕ ТОЛКУ ТАЈНА ШТО МИСЛЕВ ДЕКА Е ТРГОВИЈА СО ЛУЃЕ, ВЕЛИ МАРИЈА БАКАЛОВА, ПРВА БУГАРКА НОМИНИРАНА ЗА ЗЛАТЕН ГЛОБУС

БУГАРКАТА МАРИЈА БАКАЛОВА ПОБЕДИЛА 600 АКТЕРКИ НА АУДИЦИЈАТА ЗА „БОРАТ 2“, КАКО ЛАЖНА НОВИНАРКА УСПЕА ДА ВЛЕЗЕ И ВО БЕЛАТА КУЌА