Марин Бабиќ

Таг
2Вести

„ГЛУМЦИТЕ ПЕАТ“ КАКО ТЕМАТСКО ШОУ СО БИГ БЕНД ВО МАРТ ВО СКОПЈЕ

ИМАМЕ КОНЦЕПТ ЗА „ГЛУМЦИТЕ ПЕАТ“, НО НЕМАМЕ САЛА, ВЕЛИ МАЈА БАБИЌ ЕДНА ГОДИНА ПО СМРТТА НА ТАТКО Ѝ, АКТЕРОТ МАРИН БАБИЌ