Марина Абрамовиќ

Таг
2Вести

УЧЕСНИК ВО ГОЛ ПЕРФОРМАНС НА МАРИНА АБРАМОВИЌ ГО ТУЖИ МУЗЕЈОТ МОМА ЗАШТО ПОСЕТИТЕЛИ ГО ДОПИРАЛЕ ПО ГЕНИТАЛИИТЕ

МОРАЛЕ ДА СЕ СТИСКААТ НИЗ ГОЛИ МОДЕЛИ ЗА ДА ВЛЕЗАТ НА ИЗЛОЖБАТА НА МАРИНА АБРАМОВИЌ ВО ЛОНДОН