ПЕЈАЧКАТА НА „ДИСЦИПЛИНА КИЧМЕ“ ПОЧИНА САМО ДЕН ОТКАКО БЕШЕ ОБЈАВЕНО ДЕКА ЌЕ НАСТАПАТ НА Д ФЕСТИВАЛ