Мариса Абела

Таг
2Вести

ОБЈАВЕН ТРЕЈЛЕР ЗА БИОГРАФСКИОТ ФИЛМ ЗА ЕЈМИ ВАЈНХАУС, МЛАДАТА АКТЕРКА МАРИСА АБЕЛА САМА ГИ ПЕЕ НЕЈЗИНИТЕ ХИТОВИ

ПОЧНУВА СНИМАЊЕТО НА ФИЛМОТ ЗА ЕЈМИ ВАЈНХАУС, ЌЕ ЈА ГЛУМИ МАЛКУ ПОЗНАТАТА МАРИСА АБЕЛА