БОНО, ЕЏ И ДИЏЕЈОТ МАРТИН ГАРИКС ЈА СНИМИЈА ХИМНАТА НА ЕВРОПСКОТО ФУДБАЛСКО ПРВЕНСТВО (ВИДЕО)