„ДИЗНИ“ ПЛАНИРА ПОСЕБНИ СЕРИИ ЗА ЛОКИ, СКАРЛЕТ ВИЧ И ДРУГИ СУПЕРХЕРОИ НА „МАРВЕЛ“