ДОДЕКА ФРАНЦИЈА ТРПИ ЗАГУБИ, БУГАРИЈА СТАНА ВОДЕЧКИ СВЕТСКИ ПРОИЗВОДИТЕЛ НА МАСЛО ОД ЛАВАНДА