НОВОТО УЧИЛИШТЕ ВО МИЧИГЕН ИМА СПЕЦИЈАЛЕН ДИЗАЈН ЗА ДА СЕ ЗАШТИТАТ УЧЕНИЦИТЕ ОД МАСОВНИ ПУКАЊА