масовни убијци

Таг
2Вести

МАСОВНИТЕ ПУКАЊА ВО САД СТАНУВААТ СÈ ПОСМРТОНОСНИ

ЧАРЛС ПАДОК ГИ ЗАСЕНИ СИТЕ МАСОВНИ УБИЈЦИ ВО ИСТОРИЈАТА НА САД