МЕ ПРИМИЈА НА ЊУЈОРШКИОТ УНИВЕРЗИТЕТ ВО ШАНГАЈ ОТИ ВЕРУВАВ ДЕКА НЕ Е НЕДОСТИЖНО, ВЕЛИ ЛУНА РАДОНЈАНИН, МАТУРАНТКА ВО „НОВА“