Мауро Моранди

Таг
2Вести

ИТАЛИЈАНСКИОТ РОБИНЗОН КРУСО МОРА ДА ГО НАПУШТИ ОСТРОВОТ НА КОЈ ЖИВЕЕШЕ САМ 32 ГОДИНИ

ЗАПОЗНАЈТЕ ГО ИТАЛИЈАНЕЦОТ КОЈ 29 ГОДИНИ ЖИВЕЕ САМ НА ОСТРОВ