меч

Таг
2Вести

ПОСЛЕДНИОТ ИЗРАБОТУВАЧ НА МЕЧЕВИ ОД ТОЛЕДО ОДБИВА ДА СЕ ОТКАЖЕ ОД ДРЕВНИОТ ЗАНАЕТ

ШВЕДСКА ИМА НОВА КРАЛИЦА – ОСУМГОДИШНО ДЕВОЈЧЕ ПРОНАЈДЕ 1.500 ГОДИНИ СТАР МЕЧ