Медитеран

Таг
2Вести

БАРСЕЛОНА, ТЕЛ АВИВ И ВАЛЕНСИЈА МЕЃУ НАЈЗАГАДЕНИТЕ МЕДИТЕРАНСКИ ГРАДОВИ СО ПЛАСТИЧЕН ОТПАД

ВО ИТАЛИЈАНСКИОТ ДЕЛ НА ЈАДРАНСКОТО МОРЕ ОТКРИЕН ПРВ КОРАЛЕН ГРЕБЕН