Мекензи Скот

Таг
3Вести

МЕКЕНЗИ СКОТ ЈА НАСЛЕДИ МЕРКЕЛ КАКО НАЈМОЌНАТА ЖЕНА НА СВЕТОТ ОТКАКО ЗА ДВЕ ГОДИНИ ДОНИРАШЕ МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ

БИВШАТА СОПРУГА НА ЏЕФ БЕЗОС ДОНИРАЛА 4,2 МИЛИЈАРДИ ДОЛАРИ ЗА ЧЕТИРИ МЕСЕЦИ

БИВШАТА СОПРУГА НА ЏЕФ БЕЗОС СЕГА Е НАЈБОГАТАТА ЖЕНА НА СВЕТОТ