Менхетен

Таг
2Вести

ЊУЈОРК ГО ЧЕСТВУВА БОУВИ ЗА 75. РОДЕНДЕН СО МУЛТИМЕДИЈАЛНА ИЗЛОЖБА

МУЛТИМЕДИЈАЛНА ПОСТАВКА НА МЕНХЕТН ОВОЗМОЖУВА ДА СЕ СЛИКА ЗАЕДНО СО ВАН ГОГ (ФОТОГАЛЕРИЈА)