менструација

Таг
3Вести

АКТЕРКАТА ЏЕСИКА БИЛ НАПИША КНИГА ЗА ПРВАТА МЕНСТРУАЦИЈА, ЗА ДА ИМ ПОМОГНЕ НА ДЕВОЈЧИЊАТА ДА СЕ ОСЛОБОДАТ ОД СРАМОТ

УТРЕ ВО „ВЕРО ЏАМБО“ ДОНАТОРСКА АКЦИЈА ЗА МЕНСТРУАЛНА ХИГИЕНА ЗА ДЕВОЈЧИЊА ОД РИЗИЧНИ ГРУПИ