ЌЕ СЕ ПРОДАВА КОЛЕКЦИЈАТА ЛИЧНИ ПРЕДМЕТИ НА ФРЕДИ МЕРКЈУРИ ШТО НЕГОВАТА ПРИЈАТЕЛКА МЕРИ ОСТИН ГИ ЧУВАШЕ 30 ГОДИНИ