Мерлин Монро

Таг
2Вести

СЛАВНИТЕ ФУСТАНИ НА МЕРИЛИН МОНРО НА АУКЦИЈА

КУЌАТА НА ЕЛВИС И ПРЕДМЕТИ ОД МЕРИЛИН МОНРО И ЏОН КЕНЕДИ ОДАТ НА АУКЦИЈА