ЕКСПЛОЗИЈАТА НА МЕТЕОР НАД КАМЧАТКА БИЛА 10 ПАТИ ПОСИЛНА ОД АТОМСКАТА БОМБА ВО ХИРОШИМА, ОБЈАВИ НАСА