метеорит

Таг
2Вести

ПАРЧЕ МЕСЕЧИНА СЕ ПРОДАВА ЗА 2,5 МИЛИОНИ ДОЛАРИ

ОТКРИЕН НАЈСТАРИОТ МАТЕРИЈАЛ НА ЗЕМЈАТА, ПРОЦЕНЕТ НА 7,5 МИЛИЈАРДИ ГОДИНИ