метеорски дожд

Таг
2Вести

ЈАПОНСКА КОМПАНИЈА ЌЕ СОЗДАВА ВЕШТАЧКИ МЕТЕОРСКИ ДОЖДОВИ СО ПОМОШ НА САТЕЛИТИ

СВЕТОТ ГО ОЧЕКУВА НАЈСИЛНОТО МЕТЕОРСКО ШОУ НА ГОДИНАТА – ГЕМИНИДИ