МОНТ ЕВЕРЕСТ СЕГА Е МНОГУ ВАЛКАН И ПРЕПОЛН СО ЛУЃЕ, ВЕЛИ ПОСЛЕДНИОТ ЖИВ ЧЛЕН НА ПРВАТА ЕКСПЕДИЦИЈА