ИМАВ КНИГА „ТОЈ“ И СЕГА ДОЈДЕ ВРЕМЕ ЗА „ЈАС“, КАЖА ПОЕТОТ МИХАИЛ РЕНЏОВ НА ПРОМОЦИЈАТА